hos läkaren idag igen..

Idag har jag nästan sovit hela dagen. Jag gick upp kl kvart i ett och så var det direkt iväg till läkaren. De hade ringt halsspecialister på sahlgrenska. Men de tyckte att jag skulle ta mer prover hon läkaren först. Så jag fick ta mer prover och jag fick ett penicilin och ett nässpray. Och ifall de inte skulle fungera ska jag tillbaka imon.
Men först var det halsprov jag skulle ta. Och jag hade tydligen var i halsen eller något otrevligt. Hon sa att det såg illa ut i alla fall. Efter att jag tagit det skulle jag iväg och 3 prover tror jag det var. Men jag skulle ta alla i armen. Och för er som inte vet har jag problem att ta i armen eftersom att det är svårt att hitta mina blodådror. Men de prövade först i vänstra armen och de grävde och grävde och hittade inget. Sen tog de i högra armen och där funkade det tillslut efter lite grävande. Men efter det började jag må illa och allt blev snurrigt och iofall jag inte tog en klunk vatten där skulle jag svimmat. Så de fick lägga mig på en bår i ett annat rum. Men jag klarade mig bra iaf förrutom att jag fortfarande mår illa. Men jag har juw massor innan och jag kommer på mer illamående och allt nu när jag börjat med penicilinet. Alla biverkningarna är förjävligt, specielt när inte ens läkarna vet vad det är jag har. (kommer få provsvaren inom en vecka)

Sen efter läkaren kom jag hem och sov tre timmar och sen åkte vi tll kungsmässan. Jag köpte en t-shirt på T12. Och letade efter en keps men hittade ingen men ska försöka hitta en ändå.

Nu ska jag nog vila igen för börjar bli snurrig och mår illa.

Puss

sorry att det alltid blir så långa inlägg. Det skall ändras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0