varning för josefine!

Haft en sjukt dålig dag idag. Jätte skoj att man måste sitta och råplugga nu,, tur att mn snackar i telefon med världens bästa pojkvän samtidigt då!<3


Puss

home again!

Jag kom hem igår från trysil!
Inte mycket skidåkning, eftersom att jag varit sjuk. Jag åkte två timmar på söndagen. Och annars har jag för det mesta suttit hemma i stugan och har stickat mössor och kollat på disney chanel dubbad till norska. Me don't like!

Jag har inte heller tagit några bilder ute eftersom att det var minus 20 grader ute. Men det kommer bilder på de mössorna jag har gjort. Det är asskoj att sticka mössor bara så ni vet. Låter typ asgay men det är skoj om man lyckas lite iaf (a'

Nu sitter jag och gör religion eftersom att jag ska ha prov på torsdag. Jätteskoj.... Men som tur är är hanna här och mys!<3


Puss

oredigerade bilder and ignore me and kolla på mössan!


byebye gbg! hi trysil!

Nu sitter jag och packar ihop de sista sakerna så ska vi åka, det finns inget internet där uppe så får uppdatera när jag kommer hem!!

Puss på er alla!!!<3


saknar min simon!<3

circus fantasy

Här är min allahjärtansdag present som jag fått av mamma!
Britney Spears nya parfym!! ;D


simon är söt!

Jag ska iväg till trysil imorgon till söndag. Egentligen skulle vi åkt förra söndagen men det gick inte för sjukhusgrejen och så. Men iaf så ska vi åka imorgon, men jag kommer inte åka några skidor eftersom att jag inte orkar att göra något för att jag är sjuk. Om jag bara går typ 2 meter så blir jag jätte trött och mår dåligt. Jag ska sitta inne och kolla på film och sticka. Jag har börjat sticka en mössa ;D Bilder kommer senare på den!

Och jag är såå glad för idag är det min och simons 3 månadersdag! (eftersom att klockan är över 12. Så är det den 18 idag) Och vi ska åka förbi han imorgon så jag får träffa han. <3

JAG SAKNAR SIMON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG VILL TRÄFFA HAN NUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


sjukhus

Idag är det alla hjärtans dag!
Jag har nyss träffat simon en stund, underbart var det för jag har saknat han så jävla mkt!!

Jag ursäktar att jag inte skrivit på ett tag men jag har varit sjuk igen och åk in på sjukhuset och varit där i 3 dagar och 2 nätter. Inte kul säger jag bara. Mitt vänster armveck är hel nerstucken. Men nu är jag hemma, eller jag är fortfarande inskriven så jag måste ha kvar mitt idband på armen. Ska tillbaka imorgon bitti och få provresultaten. Så kanske får reda på vad de e jag är sjuk av. Annars kanske jag ska bli inlagd igen.. Vilket jag verkligen inte hoppas för det är sjukt tråkigt på sjukhus, iaf i infektionshuset. Om någon kommer och hälsar på kommer de inte igenom korridoren för där får man inte vara utan det finns en utedörr till varje rum.
Och har börjat på min 4 penicilinkur sen i november.. inte ens okej!

Inte ens okej heller att man slutade den senaste penicilinkuren på lördagen och fick feber och blev sjuk onsdagen efter. BLÄÄH!

Skriver mer när jag orkar!

Puss

fuckiin utvecklingssamtal!

Nu sitter jag på tema lektion och skriver ett arbete om unicef, och måste skriva klart det eftersom att vi ska ha en muntlig redovisning i det här på måndag.. Och eftersom att jag kommer ha fullt upp denna helgen måste jag göra klart det nu. Jag ska till simon i helgen nämligen, MYYYS!! ska sova där tills söndag och sen på söndag ska jag iväg och vara med becca. Och henne har jag inte träffat sen sommaren typ så det ska bli skoj ;D

Jag hade utvecklingsamtal nyss, JAG HATAR UTVECKLINGSSAMTAL OCH MINA FÖÄLDRAR :O
Jag hade det i 1½ timma!!!!

Jag har ont i axlarna och simon är söt och trött!<3

Snackade med winnie på skype igår också, MYS!! för det var jättelänge sen juw och sen kom cb en stund och vi började snacka konferans x) haha<3


Puss

SIMON*

Josefine <3 Simon


JAG ÄLSKAR SIMON!


award

Jag fick en award av sandra!

Du som får denna award ska:

1. Kopiera awarden på din blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden

3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta..

 


1. Det värsta jag vet är spindlar, såfort jag tänker eller bara hör namnet så börjar jag rysa 
2. Jag har varit sjuk i ungefär 4 månader på raken, jag ska snart avsluta min tredje pencilinkúr och den har inte heller gjort mig bättre, jag har bara blivit mer sjuk tiiep.
3. Jag har fått sluta i de flesta sporter jag har gått i eftersom att jag har pajat mina axlar. Jag har någon slags skada i de som jag har haft sen i november 2008. Så nu går jag till en sjukgymnast.
4. Folk jag inte fattar mig på är de som kan sitta framför datan i dagar och spela massor av pangpang spel.
5. Jag är så fruktansvärt KÄÄR i världens bästa pojkvän SIMON!!<3
6. En sak jag inte tål är när folk sätter sig i min obäddade säng med kläder. Jag vill inte ha bakterier när det gäller i sängen för då får jag typ panik. Låter knasigt men aah..
7. Varje fredag efter skolan åker jag hem till min farmor, där hon lagar de goodaste pannkakorna som finns på denna jord. 


Jag ger awarden till: Clara Beatha

Typ den ända som inte redan har gjort den x)


julen är tiiep över :O

Nu sitter jag och ska ta ner min julgran.
Bara så alla vet liksom!

Puss

datafilip

Denna personen är ju knas i huvudet! ;O

Jag skrattar ihjäl mig! wtf snackar han om egentligen liksom x)

HUNDvalp

Sitter hemma hos jeppe nu och kollar på scrubs, hundvalpen sover just nu och jag är trött!

Puss

shoppiiiing!!

Jag har shoppat idag! Mkt kläder vilket jag behövde. Här kommer lite fula bilder på mig och mina fina kläder!;D


keps- stadium


tröja- only
skärp- only

ljusa leggins- only
(också köpt likadana fast svarta leggins- only)


chinos- gina tricot
tröja ( I love falling in love)- gina tricot

tröja (I think you love me)- gina tricot

tröja- bik bok


Tattoos!

Jag och rebecca har nu suttit och kollat på en knasig sida x) haha, tatueringar som är knäppa elr bara blivit sjukt dåliga x)

Hemsidan med de




hejsan hoppsan!

Är i skolan, trodde jag började 08.15 med ph samtal en timma och sen nästa lektion kl 10. Och det tyckte jag var segt. Sen så visade det sig att jag försov mig men skyndade mig som fan! Jag får skjuss av pappa men påvägen in får jag reda att det inte blir något ph-samtal så vi skulle åka in ändå men då kom jag på att jag glömde penicilet. Så hem igen och hämtade det, till hemlös(jag vet att det heter hemköp men det låter roligare med hemlös) och köpte en macka. Iväg sen till skolan och nu är jag här och gör engelska medans jag får reda på att nästa lektion är kl 11. Lite segt ändå men vad ska man göra liksom! x)

Puss


TRÖÖTT SOM FAN!

Jag är helt sjukt trött, somnade på typ varje lektion igår plus att jag var hos läkaren igår. BLÄÄH!
Och idag då har jag haft gympa och spelat pingis, det var rätt skoj ;D vinn lite faktiskt men nära på att slå läraren med men blääh liksom. Annars idag har jag varit trött och varit med världens underbaraste simon!

Blääh är ett av mina favorit ord bara så ni vet, banan är ett annat favorit ord också faktiskt. Bara så ni vet liksom ;D


Puss

jag som har kladdat lite med min bamboo! ;D


RSS 2.0