Kan Dee!

Hon är helt sjukt bra på att måla så det inte ens är sant liksom! ;o



reportaget ffs!

Josefine har vart duktig idag och nästan pluggat hela dagen (a'

Imorse vaknade jag runt halv 11, och så var det snabbt iväg till IKEA och möte mormor där, vi handlade ett tag. Men jag var inte så sjukt social då eftersom att jag kände mig helt kasst, typ mådde sjukt illa. Sen efter det var det iväg hemåt. Hemma pluggade jag på reportaget tills halv 5 då åkte jag och mamma iväg och solade. Sjukt skönt! Sen hem igen och pluggat. Pluggat och tagit kort med hanna!! (a'<33


Puss

@ cb place

dålig uppdatering jag vet!

men just nu sitter jag med cb och kollar på någon knäpp sak på tv;n.
annars idag har jag vart hos läkaren.. IGEN!
Kollade upp min hals typ och sånt för är sjuk igen, eller vart sjuk i typ 1,5 månader nu.. Så det blev tre blodprov i armen. Sen var det iväg till skolan och hade phonecall.. fy fan asså!! Sen var det iväg till farmor och hennes gooa pannkakor tsm med pojkvännen. Efter det stack vi hem till mig och lyssnade på musik och hade det mysigt.
Men nu har jag kommit till cb och ska sova över här. Och sen imorgon är det plugg på reportaget!

Puss

härdad metall, med lätt eftersmak av bordskant

Nu ligger jag och lyssnar till slaget av Josefines hjärta. det är väldigt mysigt. Idag har vi typ spatserat och  traskat runt med cathrine och rebecca lite på staden! O:

sen bar det åter till plugget. där vi hade lite engelska. men mest för att vi ville. men vår engelskalärare är knasig och taskig -.-' inte okej!
Josefine är världens sötaste !!

efter plugget så blev det lite 80bussen till Josefine. men vi träffade på ambulansarn. tydligen någon Josefine visste vem det var som råkat ut för trubbel. så ville Josefine bestämt sitta o tita på när ambulansdudingarna tafsade på offret.

Vi åt just macka o drack lite oboy. fast mjölk för min del. och nu ligger vi o ser lite på hannah montana.

mvh Josefines pojkvän! ja hon är upptagen (6)

Josefine är jättesöt. sötast faktist!

natti natti!

Jag är trött och jag vill sova! Men nejdå för om en halvtimma ska vi ha mediaproduktion. Och antagligen skriva repotaget, jag skriver om fredrik och hans diabetes om ni undrar. Men JAG VILL SOVA!!

Jag får väl lägga mig tidigare ikväll eller något. Fast vi ska ha matteprov imon så jag måste plugga lite tror jag.


Puss

plugg..

Mycket plugg denna vecka..

Tis; tal om demokrati och sånt
Ons; religionsprov
Tors; matteprov

Jag hatar skolan förtillfället kan man säga..


här kommer en lite knäpp video som jag tycker är lite småskoj!

Puss


dålig uppdatering!

Sorry att jag har haft dålig uppdatering!

Men nu sitter jag i soffan tsm med jeppe och äter popcorn och jeppe är jättejobbig! ;o
Idag har jag kollat på NEW MOON!!! Den var jättebra och jag vill ha den filmen! ;) hehe


Puss

jag vet att det är en lite knäpp bild, men jag gilla knäppa bilder! ;)

<3

Inte så jättepepp inför skolan och allt plugg, men längtar att träffa alla underbara i skolan iallafall! Nästa vecka och näst nästa vecka är det helt sjukt mycket plugg, så man får liksom börja redan nu. Men nu är jag trött och ska börja göra iordning mig lite smått och ta hostmedicin och sånt så jag kan lägga mig om ett tag. Fast jag kommer inte kunna somna iförsig, men alltid bra att försöka.

Puss


nästan frisk ;)

Onsdag;  plugga, träffa simon
Torsdag;  skolan
Fredag;  skolan, farmor, dans, hanna sover över
Lördag;  träffa simon
Söndag;  plugga, bio på new moon





Puss

hostaa!!

Inte lika sjuk idag, ingen feber men hostar som baraden. Så imorgon blir det att vila så man snart blir frisk. Just nu sitter jag och kollar på vänner-avsnitt och pratar i telefon med simon!!


Puss

BILD SOM SIMON TAGIT! ;D<3


39 grader feber!

Just nu ligger jag hemma och är sjuk.. Just nu har febern sänkts, woohoo! fast den är juw fortfarande hög men jag har 39.0 nu. Jag mår illa, ont i huvudet, hostar, ont i halsen, ont i kroppen och fryser. Bättre kan det inte bli! Men man ska juw fortfarande vara positiv!

Jag bakade nyss btw, vilket jag inte skulle gjort! Mamma varnade mig men jag kände mig bättre då, jag lagade kladdkaka och amerikanska pannkakor som jag gjorde till familjen.


Här är en låt som jag tycker är lite småknäpp men jag vet inte varför man jag gillar den så mycket!

Puss

städa..

HEJ!!

Borde inte sitta vid datan nu, för nu ska jag fortsätta med att städa rummet.
Mamma kommer hem idag från Hong Kong så då har självklart pappa och syrran kommit på att jaa, vi måste städa för henne så hon blir glad... Har jag nämnt att jag hatar att städa. Usch är det! Men nu ska jag städa vidare.. HELP ME!

Puss

vill ha ett sånt här armband, det ska absolut inte stå foki & ricky i men det ska stå
något annat, men jag vet inte än vad det ska stå. Jag har ifs typ ett likadant, men denna
var så söt, plus att man kan bestämma vad som helst det ska stå på.


sick..

idag är man sjuk.. har världens illamående och vill typ spy när som helst.. ont huvudet, typ lite feber. Och har sjukt on i halsen.. Men det kan inte vara biverkningarna längre tror jag eftersom att man får biverkningar efter sprutan typ 1-2 dagar efter. Usch usch usch, precis när det är helg och allt. Men jag får väl se till att bli frisk.. Men nu måste jag gå eftersom att pappa tvingar mig till skolan. Jag ska hämta min väska där iaf, får väl se hur länge  jag klarar mig..


cool stuff ffs!

Nu har jag hittat ännu mer roliga saker från coolstuff
Men denna gången är det saker jag vill ha/ måste absolut ha!:)








en som fångar småkryp, speciellt
spindlar! Jag hatar spindlar!;o
Bug Buster


Jag har inte jättekoll på vad det är men visst är det fräckt
man blandar typ saker med det, som tex varmchoklad;)
man trycker på knappen så blandas det typ.
Den självrörande muggen




Det är typ stora varmluftsballonger av rispapper med
brännbar vaxbit i botten. Så tänder man på så flyger de.
Kom Lay


svininfluensa-vaccinet!

Just nu kan jag säga att jag inte ens kan beskriva hur ont jag har i min arm.. Jag vill bara skrika! Och de biverkningar jag har fått av vaccinet är huvudvärk, frossa & feber. Men också muskelvärk! och slår vad att ena min tå domnade bort eller så kanske jag bara var sjukt kall men ändå.. hehe





De biverkningar man kan få av vaccinet;


Mycket vanliga (kan inträffa vid fler än 1 av 10 vaccindoser)
huvudvärk, trötthet, smärta, rodnad, svullnad eller lokal förhårdnad vid injektionsstället, feber, muskelvärk & ledvärk.

Vanliga (kan inträffa vid upp till 1 av 10 vaccindoser)
värmekänsla, klåda eller blå märke vid injektionsstället, ökad svettning, frossa, influensaliknande symtom & svullna körtlar i halsen, armhålla eller ljumsken.

Mindre vanliga (kan inträffa vid upp till 1 av 100 vaccindoser)
stickningar eller domningar i händer eller fötter, sömnighet, yrsel, diarré, kräkningar, magont, sjukdomskänsla, klåda, utslag, allmän sjukdomskänsla, sömnlöshet.

cool stuff!

Bara för jag är lite udda och älskar små knäppa saker,  som saker på denna hemsidan.



Hittade lite roliga saker inför julen;

för er som inte orkar diska;
shotglas av polkagris (ätbara)



för er som vill sticka ut när det gäller pepparkaksbaket;
avbitna pepparkaksgubbar




för er som alltid vill vinna varenda snöbollskrig;
sno-baller (snöbolls-kramare)


sjukhus.

Första dagen i skolan denna veckan, och denna veckan ska jag vara helt sjukt positiv ska ni veta. Inga mer sura miner bara tänka på positiva och glada saker!:)

Efter skolan skulle jag iaf iväg för att ta svininfluensan-sprutan. Jag får ta den innan eftersom att jag är i riskzon. Jag har nämligen astma för de som inte vet. Men sprutan tog det snabbt för och det var inga problem. När jag var liten hade jag sjukt problem med sprutor och stick-i-fingret. Jag sprang runt och jagades av sjukhuspersonalen. Busiga lilla jag det. Men iaf så åkte jag iväg till nästa vårdcentral, den vi brukar gå till. Jag ville nämligen ta ett CRP(då man kollar om man har någon infektion eller bakterie i kroppen). Men när vi var där ville läkaren att jag skulle kolla mitt blodvärde också.

Så när jag var i provtagningsrummet eller vad det heter, så bad jag om att ta stick-i-fingret själv, vilket jag fick.(jag tycker det är mer bekvämare eftersom att jag tagit det mkt hemma, har en kompis med diabetes, och inget slår våra diabeteskvällar(a' ) Men iaf så gjorde jag det och hon försökte trycka ut så sjukt mkt blod, tilltvå blodvärdestickor, och en till CRP-stickarn. Sen gick det inte bra med blodvärdesstickorna för det var typ så ojämna (de avänder alltid två, så de är säkra på resultatet). Så hon sa till mig att hon behövde göra om det, så jag sa att hon kunde göra i armen, så gjorde hon det. Eller hon försökte iaf, hon hitta inte blodådran typ (har alltid vart så typ) så typ hon höll på och försökte och typ massa länge, så gick det inte. Så hon skulle börja ta i andra armen och då började jag bli så sjuk snurrig och blek att hon tog i ett annat finger. Men jag var så kall så hon fick typ trycka jättemkt.. Efter ett tag blev jag så snurrig och mådde illa och så att jag svimmade. Men det visade sig iaf att jag inte hade någon bakterie eller något i kroppen och mitt blodvärde var normalt.
:)







förlåt till det långa inlägget..






besöksrekord!!

Nytt besöksrekord idag! wohoo!!;)
jag vet, vissa kanske inte tycker det är så mkt men jag tycker iaf det :):):)
och tack alla läsare!<3


..and the furby says "fuck me" ;o

Detta är ett liten videoklipp jag hittade på min extra hårddisk, jag kollade igenom massor av gamla bilder och video. Älskar denna videon, även ifall den vara är 4sek lång så är den så sjukt rolig. Jag visste inte att de sålde leksaker till barn som säger fuck me, hehe!

ENJOY!

ni som undrar så är det mitt klipp, hehe;)

Han dök upp på sin egen begravning!

Muraren Ademir Jorge Goncalves, 59, kom inte hem på kvällen. Det visade sig att Goncalves varit på en krog. Han satt och drack rom hela natten och hade ingen aning om att han dödförklarats. Dagen efter fick familjen veta att det har skett en trafikolycka i staden Parana i södra Brasilien och att han misstänktes ha omkommit.

Helt sjukt om ni frågar mig!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6076362.ab


the haunting in connecticut

Ni sitter jag hemma med cb & jeppe, vi(jag & cb) har just kollat klart på en skräckis, "the haunting in connecticut", den var läskig och bra! Inte normalt att man gråter på såna filmer, men vi lyckas ju klart med allt. Den var lite sorlig på slutet faktiskt. Nu har vi satt på en ny film vilket typ ingen kollar på, jeppe spelar farmville, cb smsar & jag har migrän..


Puss

kannibal!

Snacka om läskigt, ute i norge finns de det en man som kallar sig för "kannibalen" och hotar att äta upp tjejer. Våldtäcksman är han också.

Se upp när ni åker iväg till norge säger jag bara!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6081132.ab




suddenly i see

Älskar denna låten!

på spotify;
http://open.spotify.com/track/2Zl67m6esVJJ48MDhDEkO0

(ni får kopiera länken från spotify och klistra in den i ett nytt fönster)



på youtube;


aj!

Har ni sett denna videon. Hittade den på en annan bloggare, den är helt sjukt knäpp!

EMBED-Hot Girls Tazered - Watch more free videos

sjuk....

Idag har jag vart i skolan i ungefär två timmar. Jag var med på den långa föreläsningen, men jag orkade inte vara där längre för jag mådde skit. Jag hatar att vara sjuk! Jag blev typ helt svimfärdig och typ kunde knappt se. Jag fick migrän med.. Mitt imunförsvar suger! Vart sjuk i ungefär en månad tror jag. Usch!

Men jag får väl ta och bli frisk istället!

Puss

vet att inte bilden passade in, men en bild från london från hotellet.. hehe

home from london!

Nu är jag äntligen hemma från london! Och idag blev det ingen skola eftersom att jag inte riktigt har återhämtat mig från min matförgiftning jag fick i lördags. Men jag hoppas att jag kommer till skolan imon så jag kan träffa alla gooingar som jag har längtat efter!


Onsdag; flyget landade  ungefär vid 12 tiden, kom till hotellet vid 15. Sen var vi ute med familjen höije och letade matställe och kollade i lite souvenirshoper.
(har btw aldrig sovit så dåligt, de sängarna man sov i var stenhårda och typ buckliga..)

Torsdag; vi åkte turistbuss i någon timma ("and that's the secondhand" klockren!) killen som var guide var sjuukt ball, haha. Sen efter det åkte vi färja och så lite mer. Men åkte inte den så länge för sen var det iväg till en resturang där vi åt snabbt för sen åkte vi iväg och kollade på "Wicked". Vi var uppdelade så att killarna och helena och therese kollade på "We will rock you" så kollade resten på "Wicked".

Fredag; Från 09.40-11.00 ungefär var vi på madame tussauds. Det var väldigt roligt, Sen åkte vi iväg till ett ställe där vi blev sminkade. Jag fick en evning-look. Och de andra tog en lite mer vardaglig-look. Det tog ungefär 1, 5 timma innan vi blev klara. Sedan åkte vi iväg någon resturang och åt. sen shoppade vi vi lite. Ett av de sista ställerna var på "Abercrombie & Fitch" där i ingången stog det en kille utan tröja där man kunde ta kort med han. Sedan när man gick egenom hela varuhuset var alla som jobbade där var modeller. Och det fanns många som jobbade där, många! Sedan efter det åkte vi till Notting Hill för att hitta något att äta, men det gjorde vi inte så vi åkte iväg till Paddington tror jag, där vi hittade en Grekisk resturang. Där var de helt kaos, servitörerna grät och barn kom in med föräldrar och halloweenande. Och vi fick fel mat. Jag har aldrig skrattat så mycket, men det var också där jag blev matförgiftad..

Lördag; Skulle egentligen vara en shoppingdag, där jag framförallt skulle in på "New Look" men nej nej.. Istället var  jag på hotellet och spydde och så hela dagen.. Tills klockan 15 då vi åkte iväg till flygplatsen. Kom hem runt 01.00 hem till huset eftersom att vi landade på flygplatsen i Norge. Och när vi kom hem var det sveeeenkallt eftersom att min knäppa syrra hade stängt av alla elementen. Det var ungefär 15 grader i huset, och när jag skulle sova hackade jag tänderna :S hehe


Men jag har haft det sjukt bra, mest har det varit stressigt och jag har inte sovit ut så mycket.. men det har varit roligt!



Här är de kläderna jag han köpa innan jag blev sjuk!

min tjocktröja, london tröja. från souvenirshopen

 


min "david & goliath"-tröja, i loove it! (en "Glow in the dark"-tröja btw)



den åt vänster är framsidan
den år höger är baksidan
(en björn typ som kramar om, vet inte vart den är ifrån)



Mina nya skor som jag hitta på en liten mysiggata som jag inte minns namnet på.



grejer från souvenirshopen, ska sätta upp skyltarna på väggen och klockan ska jag ha som väckarklocka.





Det var allt, och förlåt att det blev ett sånt långt inlägg, men hoppas ni gillar det!

Puss


RSS 2.0