you make me crazy

oj oj oj vad jag suger!! haha
här kommer förresten en liten mobb bild på holmen


men här kommer lite uppdatering, jag har varit för det mesta har jag varit på landet. jag har också varit med cb och gjort en super fin tårta till farmor som fyllde år. sen åkte jag och cb tåg till henne och jag var där till hon fyllde år (två dagar senare). Sen kom jag hem och var med simon och hade lite mysig filmkväll och massor av mer mys! <3
Efter det åkte jag ut till holmen igen fast då hängde winnie med för att se hur det var här ute i två dagar (hon åkte dag).
Men på landet har det tyvärr varit rätt dött..
Sen imorgon ska jag och mamma iväg på konsert på pink i ullevi, mys! och så ska mina kusiner och deras familj också med. Efter detta ska jag till simon och mysa och ska om det blir bra väder iväg till skreastrand och bada och sola. Sedan på söndag ska simon med till holmen i två nätter. Mys mys ska det blir<3

och det har varit superduper mysigt de senaste veckorna. Tack!!
Och jag saknar siiiimon!!!<3
och här kommer en bild på supersöta simon



här kommer lite bilder då jag och cb lekte lite med smink och kamera ;)












PUSS

sol & bad

nu sitter jag hemma hos simon,.
vi har inte hunnit med så mycket idag, men jag har iaf hunnit laga pannkakor och precis när jag lagat klart pannakorna så kom jjag på att det inte fanns något socker eller någon sylt så simon fick åka in till centrum och handla. Precis när han kommer hem så gör jag en "josefine" jag tabbar mig helt enkelt för jag är så klumpig. Jag ramlade i trappen och samtidigt fasnade så min knä, min arm/armbågen och mitt lillfinger gör så bananont..

Men iaf idag ska vi först ligga lite på altanen och bli negerbruna (kanske lite fel ordval men ändå!?) Sen ska vi iväg till något badställe som heter lilleby. Efter det ska vi hem till mig för jag måste packa. Jag ska nämligen iväg ut till mitt underbara sommarställe, Holmen. Där ska jag bo i 3 veckor som helt. Fast ska fixa så jag kan vara hemma lite och hälsa på simon och lite kompisar.

Det är pretty much vad som kommer hända framöver.


Puss

pannkaka + holmen = (y)

Hej på dig!!! blääh bläääh bläääääh!

Sitter just nu nyduschad och ska precis börja att packa, ska iväg idag till sommarstället med simon och innan dess ska jag till farmor och äta ppannkakor. Ska vara på holmisen hela helgen. Sen i veckan ska jag vara hemma och kanske golfkursa och sen umgås med vännerna en sista gång innan man åker iväg och bor på holmen en månad eller mer.

funderar också på att lägga ner bloggen för jag aldrig uppdaterar och så..
Men iaf så ska jag försöka skynda mig lite så jag hinner med allt idag.


PUSS!

RSS 2.0