plugga suger!

pluggpluggplugg

har historia prov imorgon och det är ungefär 110 sidor i boken och 22 svåra frågor man ska läsa på. Jag kommer faila totalt, men jag och madde har redan bestämt oss att istället plugga mer på släktforskningen och nästa historia prov istället. Men hoppas iallafall på godkänt på detta provet, hehe.

Just nu ligger jag i min säng och pluggar, lyssnar på musik och har tråkigt. Hjälp mig säger jag bara!!

Blivit lite dålig att uppdatera om mitt tråkiga liv men försöker så gott jag kan.




Puss på er alla, men nu måste jag plugga vidare!

BLOGLOVIN'

Följ mig på Bloglovin ffs!
;)




skolan igen..

Idag har jag inte gjort så mycket, vart hos mormor och pluggat på släktforskningen. Eller mormor har berättat. Det hände inte så mycket mer är att det tog lång tid, och jag var trött och frös. Usch usch usch.. Men roligt att träffa lilla mormor.

Nu ska jag sova är jätte trött. Skola imon och det gäller att jag måste ha med mig historian hem för ska ha prov på torsdag och jag är inte klar med frågorna än. Inte så roligt. Men imorgon kommer kanske cb hem till mig och kollar på en film. Ska bli roligt!<3



Puss

äntligen helg!

Nu sitter jag hemma och måste plugga men orkar verkligen inte det. Måste göra massa historia frågor och lite släktforskning.

Kom hem i torsdags från gamleby, 4-5 timmars bussresa. Vi satt i dubbeldeckaren längst fram båda gångerna. Gamleby ffs säger jag bara. VI hade hur mysigt som helst, vill tillbaka!

Sen igår var jag ledig, wohoo! Jag åkte till farmor och cb och åt pannkakor, gott! sen åkte jag och cb till ikea, sen var det dansen. Gick inte bra!! Men sen åkte vi hem till mig för hon skulle sova över hos mig. PÅ kvällen gick vi ut lite med jeppe, sen skulle vi kolla på film men det slutade med att prata telefon och dator. Slutade med att jeppe gick hem vid 4, men jag somna inte förrän kl 5. Jag är helt sjukt trött för skulle upp kl 11 nästa morgon. Har inte gjort så mycket mer än att kollat lite på ghost whisperer.


Puss




my girls

Gamleby snart!!:)

Nu sitter jag framför tvn och kollar på criminal minds och skriver upp grejer jag ska packa. Jag vet att jag kommer glömma något!!

och för er som undrar ska jag på klassresa med alla ettorna till gamleby. Sjukt roligt ska det bli!!
det ska vara vi ettor, 7 klasser. och sen kommer det typ 5 ett-klasser ifrån norrland! Roliga dialekter kommer det iaf bli.

Idag började vi tidigare.. kl 09.20 vi hade något gympamöte.sen hade vi rast och lunch till klockan 11.30-12.30. sen var vi kvar i skolan och "pluggade" en timma, iväg med 63;an till 4-gott!! <3


Nu måste jag packa, jag blir galen annars ifall jag glömmer något.

btw grattis till bemo.


Puss

20 september!

Nu sitter jag i soffan och pluggar.. Skriver ideologier och påvekan som ska senast lämnas in kl 00.00 idag. Hoppas det blir bra.

Fredags till lördags, myspys säger jag bara. var hemma hos madde med frida, elin och sandra. A night to remember!<3


Snart blir det gamleby, mysmysmys!!:D<3



Grattiis btw kristoffer och sofie som fyller år idag!:)<3

Puss



17 september!

Hej,


Pluggarpluggarpluggar nu.. Usch har sjukt mycket i skolan nu. Inte okej någonstans.
Idag har vi tagit skolfoto, tema estet eller nåt. mp1a<3

Påväg hem till skolan köpte jag bulle. jag är seriöst beroende av kanelbullar. I love! Sen hem och plugga, usch. Kollat på tv och musik med så det är ju bra.

Blir inget långt idag, bara jobbigt att läsa ändå! Men imorgon är det fredag och det menas helg!!<3


Puss




^
|
klicka på bilden för att se den stort!

16 september!

Hej,

Orkar inte skriva så långt idag. Har vart i skolan idag, till kl 15.30. JAG ÄR TRÖTT!! Imorgon är det skolfoto. Och man måste typ bli bra för tvåorna och treorna kommer kolla igenom den och kolla namn och allt så usch på det. Nu sitter jag med min nya dator jag fick idag, en jätte fn röd dell, 17 tum. Jag sitter och pluggar, gör släktträd. Men snart är det idol så ska ta min macka och gå ut. Hoppas jag överlever morgondagen!


Puss


15 september!

Hej igen,

Länge sen jag skrev. Egentligen inte men jag har bestämt mig att skriva varje dag. Men jag är så trött att jag inte orkar. Idag slutade jag i skolan kl 16.30. Och var trött redan innan det. Somnade på bussen.

Igår hade jag bara en lektion, vi hade svenska med nils. Det var.. jag kommer faktiskt inte på vad vi gjorde. Var så trött. Sen åkte jag hem, åkte in till stan igen och träffade amanda. Inne stan snackade vi, och sen gick vi på bio. Sommaren med göran. Den var jätterolig, jag tror nog att jag skrattade mest. Kom hem kl 22.

Idag upp tidigt och sen åkte jag och mamma till läkaren, skulle kolla mina axlarna och min allergi. Jag tog blodprov i armen. Gick jättebra, jag kände typ inget. När jag var liten var jag livrädd för sprutor och stick-i-fingret. Men nu tycker jag typ att det är intressant. Jag vet jag är knäpp men jag funderar på att jobba i något inom sjukvården. Och jag vet också att det är sjukt dumt att gå i media då men jag tycker det är jätte roligt att gå i media. natur är bara plugg, hehe.

Sen åkte jag buss till skolan, somnade. Sen hade vi lektioner till 16.30 så kom hem ungefär kl 17.40
Jag är trött och kanske sjuk. Inte bra för på torsdag ska vi ha skolfoto, och vi har viktiga lektioner imorgon och gamleby nästa vecka.
Men nu orkar jag inte skrva mer och förlåt för att det blev så mycket. Borde egentligen sitta och plugga men orkar inte tänka mer..


Så god natt och puss

13 september!

Hej allihopa.

Känner mig lite duktig faktiskt att jag har vrit lite uppdaterad varje dag, även ifall det inte är så intressant att läsa om mitt otroligt tråkiga liv. Jag ska nog börja med lite roligare grejer att skriva om än mitt liv. Men vet inte än vad jag ska skriva om än.

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket. Jag vaknade vid 10-tiden. Fick bara 6-timmars sömn, eller bara och bara, men jag är iallafall dödstrött. Dagen började med att jag satt lite framför dator och kollade på friends bloopers på youtube, de är helt sjukt roliga. Sen har jag duschat, gjort iordning mig, städat mitt rum och bakat 2 kladdkakor. Vi ska nämligen ha säktkalas idag så det är fullt upp här hemma. Jag kommer nog lägga upp lite bilder imorgon från den. och kanske lite bilder från mitt nya rum, eller jag har bott i det nya rummet i en månad men allt har inte kommit på plats än. Några bilder på presenter kommer det också nog bli. Gästerna kommer kl. halv 6 så det är ett tag till då jag måste städa.. Inte roligt alls faktiskt. Och sen senare ikväll kommer jag antagligen behöva göra massor av läxor och inlämningar.

Håller på att fixa med designen så förlåt för att det ser så knäppt ut. Men jag hoppas på att jag fixar det snart. Inte för att jag vet vad jag gör när jag mixtrar i stilmallen men hoppas att jag klurar ut det snart.



Puss


12 september! <3

Grattis til mig!

Nu sitter jag i soffan med min syter och min granne. Vi sitter och kollar på tv och vi ska snart åka iväg och handla godis och hyra en film. Vi ska också äta min favoritmat idag, kräftor. Det ska bli supergott.

Blev väckt idag vid 12-tiden av att familjen kom in och sjöng för mig. Fick presenter, en dator (som kommer nästa vecka), smink, kläder, bh och strumpor. Gick upp ur sängen, duschade, gjorde iordning mig, kollade på criminal minds och städade rummet. Vid 3-tiden kom gäster. Eller egentligen skulle alla grannarna komma, men ingen av barnen kunde komma så det blev bara föräldrarna. Men det var mysigt ändå. Vi åt lunch då, ostpaj. Efter maten var det one tree hill som gällde. Efter två avsnitt kom hanna.


Puss


11 september!

Hej igen,

Idag har jag vart i skolan, inte så mycket lektioner vi har mer lekt med våra nya datorer. Fast jag blir är bara irreterad på min för jag kan inte ladda ner något. Inte msn, spotify eller något. För jag är inte adminstratör på datorn tydligen.. Efter skolan åkte jag hem till min farmor där var också min kusin cb. Vi åt pannkakor där, vilket är nästan lite som en tradition. Det var jätte gott eftersom att hon gör världens goaste pannkakor SOm utbyte mot pannkakorna hjälpte vi till i hennes trädgård och typ rensade lite där. Sedan gjorde vi iordning oss för första tränningen av dansen. Jag dansar hip hop / street om någon undrar. Inte gjort det så länge, andra terminen nu. Men det är jätte skoj. Sedan kom jag hem och åt. Har inte gjort så mycket mer. tror att jag ska kolla på någon film eller så och sen städa mitt rum.

För imorgon är det nämligen min födelsedag. Fyller hela 16 år, grattis till mig!!


Och som alla kommer ihåg är det 8 år sen sedan World Trade Center försvann. Rip.




Puss


10 september!

Första inlägget,

Jag har just bestämt mig att jag ska börja skriva blogg. Jag vet inte riktigt vad det kommer stå i de men det är väl antagligen mest om mitt liv. Ni får tycka vad ni vill men så är det.

Jag kan då börja med att berätta om idag. Jag har gått i skolan. På gymnasiet där jag går media, och har hur goo klass som hellst.

Vi har idag fått våra datorerna idag och jag är en aning glad för det. Men är lite arg på datorn för jag kan inte ladda ner msn, spotify elr något annat men alla andra kan det.. Annars idag har jag vart i skolan, haft historia, matte och engelska. Sen kom jag hem vid halv 4 tiden. Kollat på tv, fixat med datorn och slappat. Skulle laddat upp en bild men har inga bilder datorn så det får bli imorgon kanske.

Nu kollar jag på idol och sen ska jag kolla på criminal minds. Min favorit serie är det.

Puss


RSS 2.0