shopping!

Nu sitter jag i m,min säng och har ont i huvudet, simon åkte hem för ett tag sen och han har sovit över sen igår. Jag ska egentligen sitta och läsa i en engelska bok nu men blääh för den här kommer bilder av det jag har köpt idag. Vi var nämligen på kungsmässan. Jag köpte ett par skor. Likadana som jag haft innan, de rosa DC skorna fast det är svarta istället. I love them! Och sen har jag köpt en skjorta från gina tricot.


Puss

och här kommer lite bilder!! ;D



18!!!!?!?

Sjuk sjuk sjuk...

vet inte om jag har feber längre men jag mår skit av penicilinet. Inte kul någonstans. Men jag har iaf börjat äta mer och börjar vara uppe och gå mer. Så det är ju bra ;D


Snackar med Simon i telefon, om han ska pierca sig imorgon. En industrial och en i läppen. Han utnyttjar verkligen att han har blivit 18, för i måndags gjorde han en tatuering ju. Och han läskar mig och jag vill bli 18!!



Puss

Jag är sjuk och simon är söt!

Nu ligger jag hemma och är sjuk.. Jag är alltid sjuk och ungefär under hela tiden jag har haft denna bloggen har jag bara skrivit att jag har varit sjuk. Knasigt! Men jag hoppas att bli frisk snart som jag alltid brukar säga. Men nu har jag haft feber sen i lördags, feber till 40,1. Får ta tabletter dagligen/ var sjätte timma för att jag inte ska få hög feber igen. Sen har jag spytt lite med i lördags och jag mår illa. Just nu går jag på penicilin som jag fick igår. Usch, hatar det här.

Och på så sätt har jag missat att göra ett grattis-inlägg till världens bästa pojkvän i måndags som fyllde 18 år!
MEN MYCKET GRATTIS TILL HONOM!!! JAG ÄLSKAR SIMON!<3





JOSEFINE <3 SIMON






PUSS





no school ;D

Nu har jag nyss vaknat. Vi har inga lektioner idag så ska hem till simon snart och hjälpa till han eftersom att han fyller år på måndag så. Men inte än eftersom att jag måste skiva klart uppdraget, det är pissesvåårt. USCH! Men jag ska snart bli klar och sen måste jag också välja kläder :S Vet inte vad jag ska ha med mig eftersom att jag ska vara med på simons släktkalas också.



världens sämsta schema ever!

Kanske skriver mer imorgon.

Puss


Josefine är söt

okej fredag nu!

Josefine kmr hit imrgon o stannar hela helgen! för o fira min 18årsdag ;D

sen kmr de bli fett najs najs najs najs :D typ venne va ja ska skriva förutom att JOSEFINE är SÖT och MIN alldeles egna<3



//SIMONSÖT

movie!

Sitter hemma och äter apelsin, simon har just åkt hem och idag har jag tillbringat dagen tsm med några klasskompisar och har spelat in våran film som vi gör i mediaprouktionen. Den kommer bli så bäst ;D

Puss


SKKOLLOLLAN

Jag gillar inte skolan!


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!

skuulan igaan

Nu sitter jag i skolan och har lång dag igen.  Jag sitter i ett grupprum med simon, cathrine och rebecca. Cathrine och rebecca är inne på "fråga olle" hemsidan. Helt knasiga saker folk frågar x)

Skriver kanske mera ikväll eftersom att det var minimalt skrivet nu.



Puss

väldigt gamla bilder! :o

hemma..

Nu har jag precis kommit hem från att jag har varit och sovit över hos pojkvännen,
vi har kollat på alvin och gänget och på one tree hill. Simon har nämligen bestämt sig för att kolla one tree hill från början. Och det typ mest för det är min favoritserie, SÖT! Imorgon har jag och Simon varit tsm i två månader så då har han beställt biobiljetter på avatar 3D, det ska bli hur mysigt som helst och jag ser fram emot det jätte mkt. Han är världens bästa pojkvän för er som inte vet.

och för er som inte heller vet så har min storasyster varit i sydafrika nu i 2 veckor. Jag är avis sjukt mycket, men ändå rätt glad eftersom att hon inte alls blev så brun (a' hehe. Jag har iaf fått lite sovinirer av henne, en rip curl t-shirt med text africa på, sen två armband och en kylskåpsmagnet.

Skriver mer imorgon för idag är jag rätt trött. Sitter nu och kollar på hannah montana the movie!


Puss

Simon är söt!



africa sakerna jag fick!

hås sähbähh!!;D

Jag är hemma hos cb nu, vi har suttit hela kvällen och har designat om våra bloggar, rätt nöjd med min (a' hehe.

Cb's blogg!<3

Orkar inte skriva mycket mer idag, men vill bara nämna att cb är knasig som tror att amsterdam ligger i usa. Och vill också säga att simon är sötare än sötast.

Puss

Jag är sötast i världen

Josefine är sötast i världen!!!!!!!!!!!!
och dessutom min!!!<33

//Simon


nattinatti

Sitter hemma i sängen och mår illa. Inte skoj alls. Har ont i benen också men känner mi förövrig inte såå sjuk längre. Visst halsen är svullen som bara den och lite förkyld sådär men annars gör det inte lika ont i lungorna längre eller kroppen på det sättet. Annars är jag sjuk positiv faktiskt. Snackade just med winnie i telefon och ska snacka med henne snart igen. Och ska snart nanna så dröm sött och ha en bra natt!

Puss

ful bild på mig och mina nya lurar. I love. skullcandy i rosa!!

mumindalen = scary

Sitter nu med simon och har just gjort lite matte. För tillfället så kollar jag på mumindalen. Jag har nu hittat det skrattet som jag tycker är så sjukt likt mammas skratt. Och har jag nämt att jag är sjukt rädd för mumindalen. Den väldigt läskig och jag har alltid varit rädd för den. Usch usch usch!

Nu ska jag och simon hem till mig snart och ska plugga lite och så.

Puss

kolla tid; 05.35 för då kommer skrattet

tjooo!

Nu sitter jag och har mediaproduktion. Vi ska skriva om en knäpp novell oh göra det till film. Småskoj men svårt. Jag ska vara kamera man tillsammas med frida och så ska sofie, cathrine och kebire vara skådisar. Jag vill göra om filmen med humor men de tycker inte de andra. Trååk är vad det är (a'

Nu ska jag försöka hjälpa till vilket jag ändå inte kommer göra eftersom jag bara skämtar bort tiden, hehe

Och visste ni att det är typ hur kallt som helst!!


Puss

klappa katten!

FALSKT alarm.

Falskt alarm!!

Kom just på att alarm är ett väldigt knasigt ord. Det stavas lite småknäppt. Men iallafall så är det falskt alarm. Det var nämligen inte virus på min skoldator tack o lov. Men det var någon inställnings grej som var fel. Men det fixade vår data-snubbe på mindre än en minut. Men nu sitter jag i skolan och har just skrivit klart på hanna panna's arbete och ska snart börja på uppdraget. Men jag orkar faktiskt inte det. Så ska in till stan snart och möta upp simonbäst där. Och jag kom på nu precis att jag har läxa i engelskan tills på fredag. Man ska prata fritt om typ en sak man ska ha med sig. Man ska typ snacka varför den saken betyder så mycket. Men jag vet inte vilken sak jag ska ha HELP!! :S

Skriver kanske mer ikväll.


Puss

den passar inte in men jag tycker den fingermålningen är lite småskoj;)


BLÄÄÄÄÄHH!!!

Min skoldata har fått viiirus!!

Jag blir galen :S




BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!







skola från 08.30 till 16.30 idag..

Nu sitter man i skolan igen och orkar ingenting. Det är en aning tråkigt idag eftersom att det är tisdag. Och tisdag är ingen dag jag ser fram emot. Jag ser inte fram emot någon vardag men just tisdag skulle jag verkligen kunna leva utan. Vi har nämligen en jobbig dag i skolan. Vi har lektioner från 08.30 till 16.30. Men vem skulle inte vilja vara i skolan i 8 timmar. Bla har vi två timmars lektion med både idrott och mediaprudoktion, vi har också matte och tema var sin timma.

Men jag ska börja vara mer positiv nu har jag kommit på. Det är mitt nyårslöfte för iår. Bli bättre i axlarna, träna mera och tänka på vad jag äter är fler nyårslöften som jag har.

Nu ska jag försöka jobba vidare. Har ett matteprov och en inlämning på uppdraget nästa vecka. Och jag har inte börjat med något än och om jag känner mig rätt så kommer jag inte börja att jobba med de förrän dagen innan. Inte bra, en nu ska jag återgå till ett idrottsarbete som jag håller på med. Och så ska jag skriva klart en sak till Hanna, hon ska nämligen skriva en bok om sig själv som skolarbete. Så skulle en som har varit med hela hennes liv skriva en text till henne och hon erbjöd mig. Jätte sött, så det ska jag försöka skriva klart nu.

Puss

en bild på mig & hanna

i skitskolan!

Nu sitter jag i skolan och har någon slags lektion. Jag skriver på ett uppdrag, usch usch usch jag fattar ingenting. Har en jobbig lärare som inte kan förklara heller som plus på i. Jag vill hem och sova. Jag är super trött. Men jag ska inte hem sen, jag ska hem till pojkvännen. MYS! Jag måste iäg och shoppa mer kläder har jag kommit på. Usch, gillar inte att shoppa så mycket, får så ont i axlarna att gå på stan.. x)


Frida är bäst och snyggast förresten! // Frida Forser (http://www.londonchaplin.devote.se)






Puss

BLÄÄÄÄÄÄÄHHH

@ Simons place

Nu sitter jag hos Simon och kollar på 2 ½ men. Vi har just ätit tacos och vi ska senare ikväll kolla på litertspolad, walli-e (pappas favorit film xD) och lejonkungen filmer, . Om ni inte märkte det imorse så var det sviinkallt. Hos mig var det minus 14.8 grader ute. Jag frös nästan ihjäl.


Puss


Simons söta lilla granne Alexander!


Underbara SIMON!


Världens bästa Simon!


Min coola pojkvän på skateboard!

kom just på att det är år 2010, så overkligt! ;O

Idag har jag inte gjort mycket, det har vart första dagen i skolan och där var det inte mycket att göra. Jag mådde kasst också eftersom att jag är sjuk. Men jag ska ta de sista tabletterna i pencilinen imorgon. Ska bli gött eftersom att varje kväll har sett ut såhär; penicilin, ipren, näspray, 2 astmamediciner & slömlösandeskit. Har jag berättat om att penicilinet ger mycket biverkningar. Det är så störande att det går. Jag har ingen matlust eftersom att jag bara är illamående hela tiden. Sen har jag huvudvärk ofta av de. Sen är det också biverkningar på astmamedicinen då jag alltid blir så skakig efter. Lite jobbigt det med. Sen har jag också fått typ något med lungorna. Så det gör ont. Men det hänger antagligen ihop med den den långa sjukdomen elr hur man ska säga.

Nu blev allt väldigt krångligt men jag hoppas ni förstår.

PUSS




Dagens klädsel!

byxor; gina tricot
tröja; jc
tjocktröja; hm


dålig uppdatering... igen!!

Det var ett bra tag sen jag var inne och har skrivit. Men ska faktiskt försöka vara bättre uppdaterad!

Under lördagmorgon var jag så duktig och flitig att jag stannade uppe hela natten (jag kunde inte somna heller) för att följa med min syster (+en kompis som skulle med till afrika) till flygplatsen. Vi åkte hemifrån typ kl 4 på morgonen eller något och sen kom jag hem vid 8-9 tiden på morgonen. Och fick veta att för någon dag sen hade hon 39 grader där. Lite för varmt men då hade vi ändå 12 minus här i sverige typ.

Från söndag till tisdag sov min underbara pojkvän över. Vi hade lite star wars maraton. Är det bara jag som tycker att det är sjukt svårt att förstå vad starwars filmerna handlade om? Sen har vi också varit på stan och köpt lite saker. Simon köpte en sjukt snyggtjocktröja och sen köpte han ett par ascoola scull candy (hörlurar till ipod typ). Själv köpte jag en tjocktröja från gina tricot. Som dock var i XL, men där var lite fräck så stor. Sen köpte jag också en keps.

Simonsöt & Jag i våra nyshoppade saker!


Sen har vi också varit hos läkaren. Jag har allt proppat i mig alldeles för mkt mediciner nu tycker jag. man ska inte få vara sjuk såhär länge. I typ 3 månader snart. Det är liite orättvist tycker jag, och jag har tydligen fått en förkyldning på min andra sjukdomsgrej. Den som läkarna fortfarande inte kan komma på vad det är.


ofrächa jag och min nya keps!







PUSS

my name is inga and i'm from sweden!

Denna låten kommer ni ha på hjärnan. Den sugen men den är skoj sådeså!


tvåtusentio.

HAPPY NEW YEAR!!!

Gott nytt fuckin år! Känns lite läskigt att tiden går så snabbt men sånt ät livet. Det var jätte mysigt igår kväll men älsklingen. partyparty med mycket pussar.

Nu är jag hemma och vi ska ha våran årliga middag med höije.

IMORGON ÅKER MIN SYSTER TILL AFRIKA I 15 DAGAR! FUBB!

Nu orkar inte lata josefine skriva mer.
NYÅRSPUSS

RSS 2.0