2009 bye bye!

Nu ska jag snart iväg till min pojkvän där jag ska fira nyår. Ååh vad jag har saknat han!

Igår hade jag winnie & cb hos mig och vi kollade på "one missed call 2". Den var sjukt läskig kan man säga.
Sen fick jag julklapp av winnie. En ascool väggklocka! Bilder kommer senare! ;D

NYÅRSPUSS!

winniesöt & cbunderbar.


simonbäst med sina nya tröjor. (fast han har tagit bort sitt söta ansikte...)

walk on

Nu blir det kanske lite mycket konstiga inlägg på såhär kort tid men jag bryr mig inte.
Hehe, för jag bryr mig inte. Här kommer en så sjukt skön låt! Det är ett band som spelade upp på avslutningen som spelar så bra. Sångaren har dessutom en hur goo röst som helst!


ulf goes bloggare

Tycker denna reklamen är sjukt klockren! ;D
haha, så fult att det är så sant! ;O




hos läkaren idag igen..

Idag har jag nästan sovit hela dagen. Jag gick upp kl kvart i ett och så var det direkt iväg till läkaren. De hade ringt halsspecialister på sahlgrenska. Men de tyckte att jag skulle ta mer prover hon läkaren först. Så jag fick ta mer prover och jag fick ett penicilin och ett nässpray. Och ifall de inte skulle fungera ska jag tillbaka imon.
Men först var det halsprov jag skulle ta. Och jag hade tydligen var i halsen eller något otrevligt. Hon sa att det såg illa ut i alla fall. Efter att jag tagit det skulle jag iväg och 3 prover tror jag det var. Men jag skulle ta alla i armen. Och för er som inte vet har jag problem att ta i armen eftersom att det är svårt att hitta mina blodådror. Men de prövade först i vänstra armen och de grävde och grävde och hittade inget. Sen tog de i högra armen och där funkade det tillslut efter lite grävande. Men efter det började jag må illa och allt blev snurrigt och iofall jag inte tog en klunk vatten där skulle jag svimmat. Så de fick lägga mig på en bår i ett annat rum. Men jag klarade mig bra iaf förrutom att jag fortfarande mår illa. Men jag har juw massor innan och jag kommer på mer illamående och allt nu när jag börjat med penicilinet. Alla biverkningarna är förjävligt, specielt när inte ens läkarna vet vad det är jag har. (kommer få provsvaren inom en vecka)

Sen efter läkaren kom jag hem och sov tre timmar och sen åkte vi tll kungsmässan. Jag köpte en t-shirt på T12. Och letade efter en keps men hittade ingen men ska försöka hitta en ändå.

Nu ska jag nog vila igen för börjar bli snurrig och mår illa.

Puss

sorry att det alltid blir så långa inlägg. Det skall ändras!

min ointeressana historia på matchen :S

Just vart på rekordmatchen. Den är inte slut än. Frölunda leder. Men jag är i typ chock för matchen var helt sjuk.

Föst när vi kom in var det hur lång kö som helst. men så kom vi in i ullevi. Senare skulle vi till våran sektor som var 5. Vi började ställa oss i kö och det gick långsamt. Alla började smått knuffas och skrikas. Efter en kvart kom vi närmare kanten och folk började knuffas mer och mer. De skrek för alla ville upp och kolla på matchen som strax skulle börja. Problemet med att ingen kom in var att ingen ville ställa sig längst upp där det fanns mer plats. Men det stora problemet är att de har planerat fel från början. 31 000 skulle aldrig kunna få plats där. Och själva arenan var uppbyggd på vanliga byggställningar med lite träklossar. Arenan skulle kunna braka närsomhelst. Läskigt var det att stå under. Man såg hur trappstegen svankade fram och tillbaka. Iaf så när vi kom upp vid kanten så man nästan kunde se ner. Alla knuffades så man visste inte längre ifall man stod upp eller ifall man lutade sig mot någon annan. Jag blev knuffad av folk och höll på att ramla hur mycket som helst och på så sätt nära att bli nertrampad. Läskigt var det. Syrran fick panik och vi gick ner tillbaka för det var farligt att stå kvar. Vi började gå för att leta efter ett annan ställe att vara. Vi hittade ett stängsel där vi stod ett tag till folk blev galna. Mer och mer kom dit vi var och knuffade bort alla, hoppade över stängslet och skrek. Poliserna jagade vissa och det var helt sjukt. Det var minst 15-20 stycken polislastbilar som var där och man såg hur sjukbårarna kom fram en efter en.

Ja, det var helt sjukt men jag orkar inte skriva mer för orkar inte för jag har fått en sjukt jobbig huvudvärk av kaoset.

Ska nog ta och kolla på en film nu. Kan säga att vi sitter 4 i soffan och alla har varsin data i knät. haha. Hanna är här. Vi kollar på tv med massor av amerikanare som har apor som husdjur. JAG VILL HAA!! ;D


Puss

heja frölunda

Idag är det frölunda match!!
FRÖLUNDA MATCH PÅ ULLEVII!!!

Jag ska dit med syrran och vi beställde typ biljetterna i april, snacka om att vänta länge. Matchen sänds på kanal 4 för de som vill kolla. HEJA FRÖLUNDA!

Idag har jag annars inte gjort så mycket. Simon sov över och han har nu åkt iväg. Saknar min lilla sötnos!!

Puss

ny tvbänk!

Här är lite nya saker jag har fått!

Lamporna; höije
Tvn; familjen
Sen har vi köpt tvbänken idag.


Min gran i mitt rum och presenter jag har fått under


fin present som jag fick av simon. Jag har lovat att skriva ett helt inlägg om.
BUDDHA!






kommer komma mer bilder!

JULPUSS PÅ ER ALLA!


JAG VILL BLI FRISK NUuu!

Idag har det inte hänt så mycket. Jag är fortfarande sjuk och imorse kände jag mig bättre men nu är det bara sämre. Jag mår illa, har världens sprängande huvudvärk och min hals gör och och är svullen att man inte kan andas. funderar snart att sticka hål i halsen och sätta in massa sugrör så man kan andas lite iaf.
JAG VILL BLI FRISK OCH DET ÄR NUU!

Jag har idag vart hos min mormor med massor av kusiner och folk. Det var middag med kalkon! hur gott som helst. Nu ska jag försöka sova och vila så jag mår bättre tills imorgon.

JULPUSS

i've got my eyes on you.


christmas day

Juldagen är det idag. Jag orkar inte skriva något idag. Men kan säga att det har varit en lustig dag idag. Vaknade med att mamma stod och glodde på mig. Men hon förklarade sen att hon hade vakat mig hela natten. Jag hade tydligen inte kunnat andas inatt. Vaknade och mådde skit sen men då var det bara att dra iväg med pjamas på till höije. Där är vi varje år på juldagen och äter frukost och myser och öppnar paket. Jättemysigt var det! Jag fick ett jättefint armband av lundbergs och sen en jätte cool lampa av höije som kramas. Ascool är den. Jag kommer senare lägga in inlägg på det jag har fått. Och jag kommer dessutom på simons begäran göra ett särskillt inlägg för en buddha jag har fått.

Senare idag har jag vart på sjukhuset för halsens skull eftersom att jag fortfarande inte kan andas tillräckligt och jag mår blääh. Men jag ska till en annan läkare på måndag eftersom att den jag hade idag var hur knäpp och läskig som helst. Han lyssna inte på vad jag sa om halsen bara att "jag ska skriva brev till öronen så är det bara att klippa av de". Exakt så sa han. Vi fattade inget. Jag, syrran och mamma skratta så vi grät och det var helgalet :S

Men nu ska jag försöka somna om igen.

JULPUSS PÅ ER!

GOD JUL!

Julafton är snart slut, tomten har vart hos oss och lämnat packet. Mormor och farmor är fortfarande kvar. Och vi har ännu en gäst här (min fadder daniel). Men tyvärr har pepzi som vi hade över under kvällen fått gå hem. Det har vart en sjukt mysig julafton. Men det jobbiga är att den alltid går så långsamt.

Just nu sitter jag och kollar på film på min nya tv. En plattv med 32 tum. Fick även en dvd av landvetterborna (kusinerna, mostrarna och mormor). Men nu ska jag upp och spela rock band med min syster eftersom att det är det hon fick.

Julpuss på er alla!


julafton ffs!

Nu är klockan halv 4 och det är julaftonnatten. Jag ska gå och lägga mig nu efter att ha slått in de sista klapparna. Jag är trött och har hur ont i axlarna så det gör att jag har fått ont i hela ryggen. Jag mår också sjukt illa och har ont i halsen. Jag är kanske inte så jättefrisk heller eftersom att min hals har svullnat upp igen så jag knappt kan andas. Men jag skulle egentligen till en halsläkare då sa läkaren sist men det är jul nu så blääh på det.

Idag har världens sötaste pojkvän kommit till mig och gav över julklapp till mig. Som jag ska öppna imorgon bitti. Sjukt nyfiken på vad det kan vara. Så fick han också såklart med sig de jag gav till honom. Jag kan efter de är öppna skriva vad det är. Men hoppas iaf han blir nöjd.

Men nu ska jag sova så jag kan vakna och ha en mysig julaftons morgon. Sen kommer mormor och farmor och sen blir det kalle anka klockan 15. Sen blir det antagligen mat och sen jultomten (mamma är väldigt bestämd att tomten ska komma eftersom att hon fortfarande enligt henne tror på tomten) (mormor är tomten så ni vet. och hon är den bästa tomten! man skrattar så man gråter!!;D ).

TAGGA TILL JULAFTON SÄGER JAG BARA! ;)
jag kanske skriver mer om några timmar igen (a'


Julpuss

foto: hanna (städfreak)  photoshop: josefine (jag)

2 days left!

Idag har jag äntligen fått jullov! Fast så länge kommer det tyvärr inte vara eftersom att vi börjar den 7 december.. Inte ens okej att ha så kort. Men nu ska jag vara positiv. Jag har hela lovet framför mig plus att om två dagar är det julafton!

Idag har jag också julshoppat, det gick sådär. Jag har sjukt ont i hela kroppen och jag har typ inte köpt något. Men annars har jag haft en mysig dag. Jag har vart på donken med simon typ länge. Suttit och lekt med mina leksaker från happy meal (a' Sen har vi som tradition köpt en julgurka och gett till varan! ;D<3


Puss

ignore me! kolla på världens sötaste, simon!

my snowy weekend!

DET SNÖAR!!! ME LIKE! Hoppas som f**n att det är snö på julafton för jag har julkänslan nuuu!

Nu har jag vart dåligt på att uppdatera igen! Men jag har varit hemma hos min pojkvän. Hos världens underbaraste SIMON! I fredags hade vi hart tsm i en månad så nu är det en månad och 3 dagar (eftersom att det är över 12-slaget).

Så fredags hade vi mysig och åt sjukt gooa KRÄFTOR! hehe, det var längesen jag åt det och för er som inte vet är skaldjur min favomat! ;D Vi somna dock tidig, båda var typ aströtta. sov sammanlagt den dagen i 18 timmar tror jag, haha!
Men sen lördagen så fick jag sova över ännu en natt. jag var vaken sent! jag kollade på 2012, den var jättebra och spännande men söta simon var så trött vilket var konstigt men han somnade så mitt i.

TACK SIMON FÖR DENNA UNDERBARA MÅNADEN OCH FÖR DE MÅNADERNA SOM KOMMER! OCH FÖR EN UNDERBAR HELG! JAG ÄLSKAR DIG!

Sen på söndagen så åkte jag in till stan med winnie, julshoppade lite. mest till mig själv typ x) haha, jag måste få mer tips om vad man ska handla! HELP ME! Sen senare på kvällen var jag hos cb & co. julmat, flabb och julklappar(A) och er som inte ser den lilla tomten som springer runt baklänges på händer och gör bakotvolter ni är tyvärr inte bäst! för det är bara vi som kan se han som är det och det är liksom bara jag och cb! ;D<3


Sry för lång inlägg!
Puss

bara för att jag gillar att säga "bara för att jag"

Bara för jag har dålig humor och tycker att denna är rolig!

Visste du att..

Bara för att jag pluggar och har tråkigt så hittade man en blogg med lite roliga visste du att.. grejer


Visste du att....

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm?

En gris orgasm varar i 30 minuter?

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? 

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman?

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud?

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.  

Havskatten har över 27000 smaklökar?

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?

Fjärilar smakar med fötterna?

Den starkaste muskeln i kroppen är tungan?

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?

En struts öga är större än dennes hjärna?

Sjöstjärnor har ingen hjärna?

Isbjörnar är vänsterhänta?

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?

Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa?

Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?

Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?

Endast en person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?

En snigel kan sova i 3 mån?

En krokodil inte kan räcka ut tungan?

100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?



kallvinterdag den 17.

Nu sitter jag i skolan tillsammans med simon. Jag är trött och fryser. Det var minus 7.8 grader ute idag!
Hoppas på att det stannar tills julafton och att det kommer snö. Idag är det skola annars ska jag sitta och plugga för vi ska ha ett matteprov imorgon och sen ska vi ha en svenska inlämning. Och jag har inte ens börjat på nåt av de.

Nästan alla skolor i sverige har sin sista riktiga skoldag idag innan lovet. De slutar på fredag medans min skola slutar på tisdag. Inte ens okej! :o

Jag kunde inte somna igår förresten, det var omöjligt att somna. Jag prövade allt och jag var jättetrött men det funkade ändå inte. Så det slutade istället med att jag fixade upp min gran i mitt rum och jag klädde den. Det blev röda julgranskulor detta året, runda och hjärtformade. Sedan städade jag rummet också. Det hjälpte inte för jag blev inte tröttare för det. Men tillslut efter allt städande och röjande så somnade jag.

Puss

bilden passar inte in, jag vet ;)

varning, kort uppdatering!

Det är kallt ute (-1.6 grader) och det snöar. JULKÄNSLA!? :o
Snabbt på med julmusik medans jag klär min lilla gran i rummet! Hoppas jag får lite av julkänslan iaf :O

Jag vill ha minst 1 meter snö, snälla tomten kan inte du fixa det!
Jag är trött på att det aldrg är snö, ge oss snö!

Puss

min "lillasyster" hanna har tagit denna bilden! <3

a Tribute to Michael Jackson

Detta är sommarens låt, fan vad jag saknar sommaren!
"Better on the other side"


fourteenth

Dålig uppdatering jag vet!

Imorse vaknade jag och utomhus var det helt vitt! Det hade snöat på morgonen och det var minusgrader så snön hade lagt sig! Underbart, kanske får mer julkänsla då (hoppashoppas). Jag har också missat julkalendern så totalt den senaste veckan + några dagar men ska nog kolla på de när jag har tid. Lucia missade jag totalt igår, och känns som om julen snart är över och tiden går för snabbt!

Just nu sitter jag och väntar på att cb och winnie ska sluta. Jag slutade kl 12, och de slutar 15.10, winnie ska ta vaccin och sen ska vi julshoppa lite <3 Så nu ska jag sitta i 3 timmar och försöka plugga på debattartikeln och matteprovet.

Denna helgen har som sagt vart lite fullt upp. Efter julkonserten i fredags kom simon och sov över, sen på lördagkväll var det 50årsparty och sen på söndagen kom mormor och mina kusiner erik och oskar till oss på middag, simon kom också med och var finkläd och söt!


Puss

13 dagar kvar!

HEJSAN HOPPSAN!


Denne helgen kommer vara proppfylld med saker och idag börjar lite av det.

Jag har idag varit i skolan. Haft två föreläsningar sen åkte jag och simon hem till mig. Gjorde inte så mkt men jag stekte ägg och sen bakade jag kladdmuffins till syrran medans pappa fångade möss. Japp, vi har fått skogsmöss in i huset. Mamma är livrädd och har skaffat fällor. Jag är inte riktigt förtjust i de fällorna men ifall man släpper ut de så kommer de frysa ihjäl så jag vet itne vad som är bäst. Annars idag har var vart och färgat mina ögonfransar. Så jag slipper använda mascara. Lite småsmart sådär ;)

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig för kläder för vi ska iväg och kolla på peter jöbacks julkonsert på scandinavium och innan det så ska vi äta middag med familjen back som också ska med och kolla i scandinavium! ;D

Men något jag kommer missa ikväll är den stora idolfinalen! Säger bara HEJA CALLE!!



Puss

torsdagen kl.08.52 den 10 december 2009

Jag är trött! och gött att man får sova lite till eftersom att det är historia på tema behöver jag inmte komma, för jag har fryst den. Och sen är engelskan inställd isag så det blir bara en timma matte idag. Wohoo! Men nu ska jag somna om, vilket kommer vara lite smått omöjligt. Annars får jag väl kolla på lite greveholm eller något. Och blääh för mitt penicilin jag tar, de ger mig typ biverkningar så jag mår skit.

Idag fyller btw mormor år!


Dagens ord: rullgardin

 

 

Puss


dålig uppdatering, det får ändras

Nu sitter jag i skolan och missade gympan för jag inte mår bra (halsen är uch och tar penicilin ju). Matte hade vi tydligen inte nu så jag sitter och ska försöka plugga lite men det går sådär. sitter och snackar rubik's kub med hårdrocksalice istället. Idag ska jag ha lektioner tills 16.30 sen är det simons kompis spelning vi ska på.

I helgen har det inte hänt så jätte mkt. I lördags var jag och simon på en spelning, en av simons kompisar som spelade i ett band där. Sen i söndags var jag på dansuppvisning. Jag skulle egentligen vara med men mådde inte bra och så. Men jag var där och kollade på när cb dansade och när winnie dansade. Från 14-18. Jag var där coh tog kort iaf. Sen mötte jag simon och vi åkte hem till mig. Sen sov han över tills måndag. I måndags var det skola, men typ 10 minuter basgrupp. Sen iväg och klippte mig (simon var med), jag slingade håret mer blondt och klippte mig lite kortare (inte mycket). Sen hem till mig tsm med simon, winnie och cb.

Bilder kommer!

Dagens ord: blad


Puss

bara för att jag tycker denna bilden är rolig ;)

fredagsmys i december!

Just nu sitter jag och har julmys med mig själv. Jag har tänt ljus och tagir fram pepparkakor och skumtomtar. På tv är det greveholm om gäller och i bakrunden har jag på lite julmusik. Jättemysigt men ändå är jag lite halft taggad inför julen. Jag fattar verkligen inte varför men detta året är jag inte det. Det är jättejobbigt!! ;(
Men det får jag ta att fixa på någotsätt ;) Jag tror det är snön som saknas faktiskt!

Men annars idag har jag vart hos läkaren och kollat upp halsen igen. Den har vart svullen och gjort ont i den hur länge som helst nu och jag börjar bli en aning trött på det. Jag fick iaf penicilin, även ifall de inte vet vad det är jag har. Jag tog ännu ett halsprov idag och fick reda på de där provtestet jag tog sist, de hade visat att jag redan hade haft körtelfeber innan så det var inte de jag hade nu. Men jag hoppas på att bli bättre snart iaf. Så idag blev det inge skola, pannkakor eller dans för min del. Inte ens okej..

Dagens ord: Sax




Puss


cb

CB HAR SKAFFAT EN BLOGG!!
KOLLA DEN HÄÄR!!


the third day!

Idag är det den tredje december och det har vart frost ute hela dagen, mys!
Idag har jag vart i skolan men är fortfarande sjuk, har jätte ont i halsen så det är helt sjukt. Hoppas på att man blir frisk snart iaf!

Och förresten JUST NU 
hatar jag plugg,
jag äter godis
och simon är bäst!


Dagens ord (=dagens innehåll i chokladkalendern): klocka



JULMYS!


andra december!

Nu är det den andra december, jag har fortfarande inte sett på julkalendern på tv, jag ska snart kolla på den på svt play.  Idag har jag vart hemma och vart sjuk, halsen har vart så svullen och gjort så ont att jag knappt kunnat andats eller kunde inte prata. Kändes sådär när det ända man skulle göra i skolan var ett tal och en filminspelning. Jättelyckat med halsen asså.. x) PS. det har vart typ minusgrader hela dagen!!:D

Men jag har ätit massa glass nu så jag kan iaf prata lite. Tips ifall man har ont i halsen så ät mycket sorbetglass! Det är väldigt bra kan jag säga er! ;D

Dagens ord: gran
Dagens innehåll i chokladkalendern: en bambi


Och för er som inte vet har jag och min pojkvän vart tillsammans i två veckor idag!! ;D

Puss

DEN första december!!

IDAG ÄR DET 1 DECEMBER!!!! wohoo!

Lite glad, jag har verkligen längtat till jul. Inte som alla andra år jag har faktiskt behärskat mig att inte julpynta eller lyssna på jullåtar innan 1 december. Och jag har klarat det rätt bra faktiskt, innan brukade jag alltid börja med julsakerna ungefär sådär i slutet av september.

Men som jag varje jul gör så kollar man såklart på julkalendern på tv;n! Det är en självklar sak och jag vet att det låter töntigt men det är julkänsla på högsta nivån. Jag har dessutom en chokladkalender!! Ett måste liksom;)
Sen brukar jag också under julen kolla på gamla julkalendrar som jag har på dvd. jag har bland annat "Myseriet på Greveholm" & "Albert & Herberts Jul". Det är mina två favorit julkalendrar. De är superduper roliga och de som inte sett de innan tipsar jag verkligen om att ni borde se de! Jag brukar iaf alltid göra så att idag är det den första december och då kollar man på första avsnittet och imorgon kollar man på andra avsnittet osv.

 Jag ska också försöka uppdatera varje dag till jul, inte för ni kanske för ni har lust att läsa det men jag skriver ändå! ;) Jag ska börja med "dagens ord" som man ska komma på egna ord med det och så kan ni kommentera det ifall ni orkar och vill. Sen ska jag för skojsskull skriva in "Dagens innehåll i Chokladkalendern" där jag skriver vad det är för figur i x) hehe.

Förlåt för att det nu blev ett litet långt inlägg men om ni orkar så har ni läst det och det tackar jag för! :)


Dagens ord: Mugg
Dagens innehåll i Chokladkalendern: En sko!


bilden passar inte in jag vet men det är en bild från mitt reportage om diabetes!

RSS 2.0