hannaplutt goes gammal!

HANNA FYLLDE ÅR FÖRRESTEN I TISDAGS!!!

GRATTIS TILL HENNE!<3


hon fyller tonåriing! vilken plutt.
grattis syster!

ghost whisperer is the best! ;D

feber..

varit sjuk nu sen igår med feber och sånt, men nu är det typ bara en ordentlig förkyldning;D
men hade natonella idag, engelska, åkte till skolan gjorde provet sen hem, usch.

hade förresten golf igår på gympan, mys var det men jag råkade förstöra en klubba, så stod man där med bara skaftet kvar och otroligt chockad :O

har dessutom lyckats sova så sjukt dåligt som jag inte gjot innan. Jag brukar vanligtvis sova dåligt, men dessa nätter har varit hemska!! USCH!


Simon är bäst, och så är det bara!
Puss

i want simon

håller på att göra klart mitt arbete, fantastisk film! ;)<3 hehe (a'


knasinlägg!

Hejsan hoppsan alla knasbollar där ute i världen!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på simon, vår lektion är inställd och vi ska sitta och plugga istället på uppdraget som ska in på fredag, och jag kommer sitta och plugga hela eftermiddagen idag så tycker man kan få sitta och skriva på sin blogg.

Idag har jag inte gjort mer än varit os läkaren igen.. Var hos de special läkarna som gillar halsar. Var där pga att min hals fortfarande inte blivit frisk, det har blivit typ värre , och varit sjuk nu sen i oktober allså typ ett halvår så är en aning trött på det. Det ända jag kan göra för att det ska hjälpa är att operera bort halsmandlarna. Det fanns tydligen ingen annan behandling eftersom att de fortfarande itne riktigt vet vad det är som händer i min hals. Så jag vet inte vad jag sa göra. Om jag ska beställa en operation typ till nu eller om jag ska vänta tills sommaren och boka tid till läkarna och sen beställa operation om det fortfarande inte gått över. Men iså kommer det ta 3 månader innan jag blir frisk (av väntetid av läkaren och operationen). 
Blääh säger jag bara!! 

Får väl se hur det går.


Puss


Kärlek

Det var en gång en lampa. det var en alldeles speciell lampa. inte som de andra man kunde hitta i hyllorna i lampaffärerna.

men till saken, den lös endast när någon som var riktigt förbaskat kär höll i den. en dag fick en ung kapten vid namn sjögurka tag på den. den lös så starkt att man blev bländad. då kom kapten ost och tog i den. då lös den så starkt att den explosideradeoowst

jose(fin)e <3 simonsöt

Idag är det en speciell dag! Det är den 18 april, och jag and min underbara pojkvän firar 5 månader!


josefine hjärta simon

hej

sitter hos simon nu och har mys, skulle egentligen iväg på en 18-årsfest nu men det blev bli med simon och hans två kompisar istället :) ska kolla på kickass ;) ska bli jättemys!!


banan

är hemma hos cb nu! varit i skolan och sen pangkakor hos farmor, sen är det middag med familjen hos några kompisar. Sen ska jag till simon och sova där i helgen. MYS!


här är en söt bild på lilla cb ;D<3




Puss

roffe ruff!

Sitter och väntar på att jag ska till bussen, vi börjar 11 idag :D och slutar 11.50 fast jag gick ifs upp halv 8 för jag itne visste först. Men iaf så har jag grymt tråkigt. Kollar på denna skumma filmen och så lyssnar jag på roffe ruff som jag just blivit beroende av. Simonsöts fel ;o




Puss

Actinidia deliciosa.

Idag har jag varit i skolan och mått som en konservburk utan lock. Det mina vänner är jobbigt! (a'
Jag har iaf varit i skolan och haft det knas. Sen efter skolan åkte jag och simon till frölunda torg för jag behövde kolla lite på kläder. Han tog bussen sen för stackarn var så trött. Så mamma kom och handlade lite (a'
Det blev en klänning, en jeansjacka, ett linne och ett par rosa skor (som jag inte har bild på).

här är lite bilder på det fast det är världens sämsta mobilkamera på det;

linne- gina tricot


klänning- gina tricot
jeansjacka- gina tricot





Puss

sjuklingen här!

har varit hemma och varit sjuk idag.. spydde och sånt.
fy fan..

men imorgon då är det skola igen.. wohoo.... not..

kex. k som i kex, e som i ex, x som ett x på en sjörövarkarta.

Idag har jag gått upp alldeles för tidigt, men det var det värt! Gick upp klockan 5 och började göra iordning mig. Tog bussen som gick kl 6.23 och mötte Simon på lilla bommen klockan 7. Vi började klockan 8 i skolan och sen efter skolan så åkte vi till Kexfabriken i Kungälv. Promenerade dit och sen till fästningen. Tog typ en timma och världens underbaraste pojkvän drog mig på hans skateboard typ nästan hela vägen.

Har förresten bestämt mig att jag ska lära mig att åka skateboard i sommar. Då kanske jag i alla fall kan få lite bättre balans (a'
Men iaf så åkte i ner till fästningen, eller mer till en brygga vid ån där. Där satt jag och matade ankor och så kom det en läskig svan som ville sno våra kex.. Sen åkte vi hem till Simon och la oss och sov någon timma och nu är jag hemma. Mamma har knasiga tyska jobbarkompisar hemma på middag. Dom är ifs jätte gooa men ändå.

Men jag har iaf haft en supermysig dag med min sötnos Simon!<3


Puss

simonsöt

omoget

och btw sluta kommentera omogna saker. om ni inte vill läsa om det så får ni väl sluta läsa min blogg..

och BTW BTW jag älskar simon!

hejjeeee!

winnieplutt sov över och vi hade det asmys! kollade på massor av knasvideos på youtube.
Knasfilmen

idag har jag varit hos mormor, varit på graven eftersom att morfar fyllde år idag. 83 skulle han fylla. rip älskade morfar!
sen åkte vi förbi farmor och nu är jag hemma hos hanna & C:o.  Pappa mats fyller 50 så det är middag och grejer.

Imorgon ska jag på massage och sen ska jag åka iväg till simonsöt!


Puss

knaswinnie påväg!

wohho för påsklov!! ;D ;D <3

1. jag saknar simon!
2. jag saknar simon!
3. jag saknar simon!
4. jag saknar simon!
5. jag saknar simon!


puuh är påväg nu hem till mig och vi ska ha det skoj och hon ska sova över. imorgon ska jag kanske till mormor och vi ska åka till morfars grav eftersom att han skulle fyllt år imorgon.. sen kanske vi skulle göra något med våra grannar. eftersom att pappan i familjen fyller 50. sedan fredag-söndag ska jag vara med världens bästa pojkvän, simon!<3



knasinlägg men det får ni tåla ;)




Puss

RSS 2.0